ceturtdiena, 2014. gada 20. novembris

Aprūpētāja Jeļena ŪSENIECE saņem PATEICĪBAS rakstu

Vairāk bildēs

17.novembrī Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienas veltītajā pasākumā Viļakas novada domes priekšsēdētājs Sergejs MAKSIMOVS pasniedza Atzinības un Pateicības rakstus mūsu novada ļaudīm.

Šogad Pateicības rakstu saņēma Viļakas sociālās aprūpes centra Aprūpētāja Jeļena ŪSENIECE.
Viļakas Sociālās aprūpes centra aprūpētāja Jeļena ŪSENIECE strādā no 2009.gada 17.jūlija. Līdz 2009.gada 17.jūlijam - 15 gadus nostrādāja Viļakas slimnīcā par veļas mazgātāju. Profesionālās sagatavotības līmenis atbilst ieņemamajam amatam.
Darba laikā Jeļena ŪSENIECE ir apliecinājusi sevi kā labi sagatavotu, disciplinētu, korektu un centīgu darbinieci, kura labi orientējas un pārzin sociālās aprūpes dokumentus, Latvijas Republikas normatīvos aktus, kas reglamentē sociālās palīdzības un sociālo pakalpojumu būtību.
Jeļena ŪSENIECE ir apzinīga darbiniece, ar augstu atbildības sajūtu attiecas pret darba pienākumiem. Darba laikā ir parādījusi sevi kā punktuālu, disciplinētu, zinošu, labi sagatavotu aprūpētāju. Ar personīgo piemēru un pozitīvu attieksmi pret veicamajiem pienākumiem nostiprina kolēģu reālu ieinteresētību - labi un apzinīgi veikt ikdienas pienākumus. Ātri un pareizi rīkojas ekstremālās situācijās.
 Jeļena ŪSENIECE regulāri piedalās dažādos rīkotajos semināros un kursos. Iegūtās zināšanas veiksmīgi pielieto ikdienā pildot Aprūpētājas pienākumus, kā arī dalās ar tām, sniedzot kolēģiem atbalstu un padomu.
Ar augstu pienākuma apziņu izturas pret darbu un uzticētajiem pienākumiem.
Jeļena ŪSENIECE ir mērķtiecīga, radoša un aktīva.  Ar savu aktīvo darbošanos  un sasniegtajiem rezultātiem iedvesmo citus.            
Prot plānot, un saskaņā ar dotajiem norādījumiem un uzdevumiem, organizē sociālā darba pienākumu izpildi.
Attieksmē pret kolēģiem atvērta un komunikabla.
Lojāla un disciplinēta. Ievēro „Ētikas kodeksa“ prasības.

Par pašaizliedzīgu, izcilu un nevainojamu Aprūpētājas pienākumu pildīšanu un sakarā ar 20 darba gadu ieguldījumu veselības un sociālās aprūpes jomā Viļakas sociālās aprūpes centra Aprūpētāju Jeļenu ŪSENIECI apbalvoja ar Viļakas novada PATEICĪBU.


Teksts, foto:Viļakas sociālās aprūpes centra vadītāja Ilze Šaicāne

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru