pirmdiena, 2015. gada 12. janvāris

Dāvinājums no Pareizticīgo draudzes aprūpes centra iemītniekiem

Vairāk bildēs

Dievs sūtīja eņģeli Gabrielu pie jaunavas Marijas.
Un, ienācis pie viņas, eņģelis sacīja:”Esi sveicināta, izredzētā. Kungs ir ar tevi! Nebīsties, Marija! Tu esi atradusi žēlastību pie Dieva. Svētais Gars nāks pār tevi, un Visaugstākā spēks tevi pārklās, tādēļ arī, kas dzims, būs svēts un tiks saukts - Dieva dēls.” (Lk 1:26-38)
Eņģelis ganiem sacīja: ”Nebīstieties, redziet, es jums pasludinu lielu prieku, kas būs visiem ļaudīm, jo jums šodien ir dzimis Pestītājs, kas ir Kristus, Kungs”.
Piepeši tur pie eņģeļa bija redzama debespulku draudze, tie slavēja Dievu un sacīja:”Gods Dievam augstībā un miers virs zemes cilvēkiem, pie kā viņam labs prāts.”(Lk 2-10-14)

7.janvārī, Pareizticīgo Kristus Piedzimšanas svētkos Viļakas sociālās aprūpes centra iemītnieki saņēma dāvinājumu no Pareizticīgo draudzes pārstāvjiem.
Cienastus iemītniekiem piegādāja Pareizticīgo draudzes priesteris un Viļakas novada domes priekšsēdētāja vietnieks Leonīds Cvetkovs.
Draudzes priesteris sniedza ziņas par turpmāko kalpošanu Viļakas draudzē un par savām priestera gaitām Daugavpilī un Pededzē.

Viļakas sociālās aprūpes centra kolektīva un iemītnieku vārdā Pateicos Viļakas Pareizticīgo draudzes priesterim un Viļakas novada domes priekšsēdētāja vietniekam Leonīdam Cvetkovam par izrādītu interesi un dāvinājumiem.

 Teksts, foto: Viļakas sociālās aprūpes centra vadītāja Ilze Šaicāne


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru