sestdiena, 2015. gada 7. marts

Pateicība Viļakas sociālās aprūpes centra kolektīvam



Pirms, nu, jau četriem gadiem, kad mans tēvs Boriss Kudimovs no Rīgas pārcēlās dzīvot uz Viļakas sociālo aprūpes centru, iepazīstot centra vadītāju un personālu sapratu, ka viņš atrodas gādīgās un drošās rokās.

Tēvs vēlējās dzīvot mazā pansionātā, kur varētu ikdienā rosīties, kaut ko lietderīgu darīt citu labā.

Nelielā, bet mājīgā ēkā, kas atrodas gleznainā vietā, strādā cilvēki, kas ir  apveltīti ar sirds siltumu  un dvēseles mīlestību pret tiem, kuriem tas ir nepieciešams.

Katru gadu pavasarī braucu apciemot savu tēvu Borisu. Šogad tēvam aprīlī paliks 88 gadi. Biju patiesi laimīga redzot, cik tēvs ir možs, starojošs un aprūpēts, pateicoties gādīgajam Viļakas sociālās aprūpes centra personālam. Te patiesi strādā cilvēki ar plašu dvēseli, tie, kuri ieliek visas savas pūles, zināšanas, mīlestību, rūpējoties par iemītniekiem, lai viņi justos droši un komfortabli.

Pateicoties Viļakas sociālās aprūpes centra vadītājas Ilzes Šaicānes ieguldījumam, klientu dzīves apstākļi nepārtraukti uzlabojas. Vadītāja rūpējas, lai klientiem dzīvojot šeit nekā netrūkst, lai viņi patiesi justos gandrīz kā mājās.

Arī es, kad ciemojoties Viļakas sociālās aprūpes centrā, jutos kā mājās.

No sirds Pateicos visam Viļakas sociālās aprūpes centra kolektīvam un tā vadītājai Ilzei Šaicānei par darbu un rūpēm, ko viņi veic ar lielu sirds mīlestību!

Vēlu visiem stipru veselību, izturību ne tik vieglā darbā, daudz mīlestības un labklājību ģimenēs!

Ar cieņu, Borisa Kudimova meita Ludmila Kaufmann Austrijā.
 2015.gada 5.martā 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru