pirmdiena, 2015. gada 9. marts

Skaistie mirkļi kopā ar kapelu "Blāzma"

Vairāk bildēs

"Vai tu jūti gaisā pavasari? Un sirdī?
Tas tepat vien ir, jau klauvē  dzirdi?"

Klāt pavasaris un tam tik ļoti atbilstošā sieviešu diena, kad palutināt dāmas ar tikko plaukušiem ziediem. 
Starptautiskā sieviešu diena, 8. marts, ikvienai sievietei ir īpaša diena. Tā ir diena, kad ikviena sieviete vēlas sajusties īpaša.
Svētku noskaņā iesākās piektdienas rīts Viļakas sociālās aprūpes centrā , kad kolektīvs devās visi kopā apsveikt aprūpes centra seniores. Katra dāma saņēma sirsnīgus sveicienus un smaržīgās narcises. Šo puķu valdzinošā smarža lika daiļajam dzimumam atcerēties tos gadus, kad 8.marts - Starptautiskā sieviešu diena tika svinēta vērienīgi, ar sarkanajām tulpēm, neskatoties uz ziemas spelgoni.

Dienas otrajā pusē  aprūpes centra iemītniekus uzjautrināja lauku kapela "Blāzma" no Žīguru kultūras nama.

Kapela " Blāzma" ir talantīgas muzikantes Mārītes Bukovskas vadībā dibināts kolektīvs- ar sešiem tikpat aktīviem un muzicēt gribošiem dalībniekiem. Kapela popularizē latviešu folkloras dziesmas, tautas mūziku un harmoniku spēli.

Koncerta programma  bija dažāda, izpildījums aizraujošs, kas  skatītājiem sniedza emocionālu piepildījumu un prieku, un pats galvenais – apmeklētāju skanošie aplausi lika arvien muzikantiem turpināt priecēt klātesošos ar skaņām, kas piepildīja viņu sirdis.

Kolektīvs apdāvināja aprūpes centra iemītniekus ar svētku torti un ziediem.

Sirsnīgi Pateicamies kapelas vadītājai Mārītei Bukovskai un kolektīvam par atsaucību, par pārsteigumu-cienastu, kura apmēri un svars sniedzās krietni pāri standarta robežām!
Lai ikvienai sievietei šajā dienā daudz mīlestības un sajūta - esmu īpaša, esmu sieviete!

Sirsnīgs sveiciens Starptautiskajā sieviešu dienā!

Viļakas sociālās aprūpes centra sociālā darbiniece Ņina Leišavniece

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru