otrdiena, 2015. gada 11. augusts

Viļakas sociālās aprūpes centra darbinieki iegūst starptautisko sertifikātu nagu kopšanas specialitātē

Vairāk bildēs

Profesionālās pilnveides un tālākizglītības iestādes “Profesionālās Skaistuma skolas” apliecību un NAIL CREATION STARPTAUTISKU SERTIFIKĀTU gan latviešu, gan angļu valodā darbam profesijā „Nagu kopšanas pakalpojumi” ir ieguvuši trīs Viļakas sociālās aprūpes centra darbinieki - Iveta Dmitrijeva, Marija Kausa, Ilze Šaicāne.

Sertifikāti tika iegūti Profesionālās pilnveides un tālākizglītības iestādes “Profesionālā Skaistuma skolā”, Gulbenes filiālē, kura piedāvā apgūt dažāda veida akreditētas un licencētas izglītības programmas, sagatavojot darba tirgū konkurētspējīgus, kvalificētus darbiniekus, kas spēj augstvērtīgi un radoši pildīt savus darba pienākumus.

Viļakas sociālās aprūpes centrs ir realizējis projektu Nr. 14-07-LL04-L413101-000014 „Manikīra – pedikīra inventāra iegāde” un īstenojis nospraustos mērķus. Lai realizētu projektu un sniegtu šo pakalpojumu, tika iegādāts nepieciešamais inventārs:
  • Vakuuma manikīra/pedikīra aparāts;
  •  Pedikīra krēsls pedikīra procedūrām.
Projekta mērķauditorija, kuri varēs saņemt šo pakalpojumu –Viļakas un Šķilbēnu sociālās aprūpes māju klienti, maznodrošinātie, trūcīgie, vientuļie un invalīdi. Pakalpojuma cena un pieejamība tiks publicēta Viļakas novada mājas lapā.

Teksts, foto:Viļakas sociālās aprūpes centra vadītāja Ilze Šaicāne

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru