piektdiena, 2015. gada 16. oktobris

Kad labais darbiņš padarīts

Vairāk bildēs

Šorīt ar bērnu skanīgām čalām, smiekliem un dzīvesprieku Viļakas sociālās aprūpes centrā ieradās Žīguru pirmsskolas izglītības iestādes „Lācītis” audzēkņi - skolotāju un iestādes vadītājas pavadībā, lai iepriecinātu mūsmāju ļaudis ar labajiem darbiem-dzejoļiem un dziesmām, dejām un rotaļām, dāvanām un plātsmaizi.
Mazie mākslinieki uzbūra brīnumu, kura valstībā nokļuva ikviens klātesošais. Bija līksmi un silti, dungojot pie sevis kādreiz bērnībā dziedātās dziesmiņas.

Audzēkņu priekšnesumos izskanēja vairākas dziesmas un dzejoļi veltīti šī brīža gadalaikam, atceroties Miķeldienu un Rudens vīru.
Ar kastaņiem, valriekstiem un dažādiem citiem pašdarinātiem mūzikas instrumentiem bērni izpildīja dziesmas un dejas, kuras aizrāva skatītājus un, neviļus bija vēlme iekustināt gan rokas, gan kājas, gan līdzi dziedāt.

Pēc skanīgā koncerta, katrs mazais mākslinieks senioriem uzdāvināja burvīgo groziņu, pildītu ar rudens veltēm, saldumiņu un pašdarinātu zīmējumu.
Veltot labus un atzinīgus vārdus mazajiem audzēkņiem, vadītājai un skolotājām, aprūpes centra vadītāja pasniedza ciemiņiem saldo dāvanu.

Sirsnīgi pateicamies Žīguru pirmsskolas iestādes vadītājai Anitai Agejevai, skolotājām Elitai Locānei un Daigai Elksnītei, mazajiem māksliniekiem un pavārītei Tamārai par pasakainu labo darbu izdošanos!

Teksts, foto: Viļakas sociālās aprūpes centra darbiniece Iveta Dmitrijeva 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru