piektdiena, 2016. gada 12. februāris

No sirds uz sirdi

Vairāk bildēs

Mīlestība ir izeja uz pasauli, kurā nav robežu, kura nekad nebeidzas. Mīlestība sākas, bet nebeidzas nekad. Tai ir sākums, bet nav beigu.

Piektdien, 12.februārī Viļakas sociālās aprūpes centrā notika Valentīndienas ieskaņu pasākums "No sirds uz sirdi", kurā aktīvi piedalījās aprūpes centra iemītnieki un darbinieki. Pasākuma ideja bija izaudzēt Mīlestības koku - ar sirdīm, ko kopīgā komandas darbā arī izdevās realizēt. Pirms tam visi kopā zīmējām un izgriezām no sarkana papīra sirdis un gaišu - mīlestības pilnu domu vadīti, tās iekārām koka zaros.

Aprūpes centra iemītnieki aktīvi darbojās, veidojot šīs sirdis. Sirmgalvju sejās bija redzams neviltots prieks. Jautro Valentīndienas garu uzturēja Pēteris, priecējot dalībniekus ar ermoņikas melodijām.

Klausoties liegajā mūzikas skaņā, iemītnieki dalījās savās atmiņās par Mīlestību, virmoja spraigas diskusijas par tēmu, kurai vienaldzīgo nav.

Tika noskaidrots, ka Mīlestībai var būt dažādi izpausmes veidi, un, katrs to izjūt un izprot pa savam.

Pasākuma noslēgumā tapa foto pie Mīlestības izaudzētā koka!

Lai šis Mīlestības koks plaukst un zaļo, un, lai ikreiz, paskatoties uz to, cilvēkam rodas gaišas domas un priekā ielīksmo sirds!

Sirsnīgi Pateicos aprūpes centra iemītniekiem un kolektīvam par aktīvu līdzdalību Mīlestības piepildītā pasākumā!

Teksts: Viļakas sociālās aprūpes centra darbiniece Iveta Dmitrijeva
Foto: Viļakas sociālās aprūpes centra darbiniece Tatjana Dadžāne


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru