sestdiena, 2014. gada 22. novembris

Vēl vienas istabiņas remonts pabeigts

Vairāk bildēs

Noslēgušies remontdarbi Viļakas sociālās aprūpes centra (turpmāk VSAC) iemītnieku istabiņā, līdz ar to, klientiem ir pieejama vēl viena - gaiša un mājīga telpa 2. stāvā.
Sestdien, 22. novembrī, VSAC iemītnieki tika aicināti iekārtot savas uzturēšanās vietas, izremontētajā istabiņā, iekārtojot skapjus, gultas, nakstskapīšus. Klientu vēlmes tiek respektētas, iekārtojot mēbeles tā, lai būtu mājīgi, ērti un komfortabli.

Līdz ar VSAC remontdarbiem 2.stāva istabiņā, ir noslēgušies nozīmīgākie telpu remontdarbi 2014.gadā.

VSAC vadītāja Ilze Šaicāne norāda, ka izremontēto istabiņu skaits pieaug, bet remontējamā vēl ir daudz:6 istabiņas un gaiteņi.

Viļakas novada domes priekšsēdētāja vietnieks Leonīds Cvetkovs uzsver, ka ir gandarīts par vēl vienu paveiktu labu darbu aprūpes centrā.

Jāatgādina, ka jau vairāku gadu garumā Viļakas sociālās aprūpes centrs pamazām atjauno klientu istabiņas, pērn apjomīgi darbi veikti piegulošas teritorijas labiekārtošanā, bruģa ieklāšanai.

Remontdarbus VSAC veica Viļakas novada domes speciālists Dainis Vēvers. Jāsaka, ka pateicoties D.Vēvera profesionalitātei, remonti tika veikti ātri un kvalitatīvi. “Grūtākais darbs bija vecās krāsns nojaukšana, jo visi gruži bija jāizved no telpām”, piebilst Dainis Vēvers.

VSAC kolektīvs pateicas Viļakas novada domei par atbalstu un sapratni un Dainim Vēverim par darba termiņu ievērošanu un darba kvalitāti.

VSAC info

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru