otrdiena, 2015. gada 10. novembris

Ikdienas neparastie brīži

Vairāk bildēs

Otrdien, 10.novembrī savus profesionālos svētkus svinēja sociālās sfēras darbinieki. Viļakas sociālās aprūpes centrā (VSAC) šogad Starptautisko sociālo darbinieku dienu atzīmēja 3.gadu pēc kārtas.

Uz svinīgo pasākumu pulcējās VSAC darbinieku kolektīvs, lai kopā sveiktu šī gada nominanti - Aprūpētāju Tatjanu Dadžāni.

Viļakas SAC vadītāja Ilze Šaicāne svinīgā uzrunā sveica darbiniekus svētkos un pateicās par nesavtīgo mīlestību un uzmanību veltīto aprūpes centra iemītniekiem, par personīgo ieguldījumu klientu labklājības celšanā.

Ar savu klātbūtni gaviļniekus godināja Viļakas novada domes priekšsēdētājs Sergejs Maksimovs. Savā uzrunā priekšsēdētājs sveica darbiniekus un pateicās par palīdzību atrisināt dažāda rakstura problēmas, par palīdzību klientiem ikdienā, jo katram cilvēkam, kurš ienāk aprūpes centrā, ir nepieciešama sava pieeja un nedalīta uzmanība.

Par ilggadīgu profesionālu, nesavtīgu un pašaizliedzīgu darbu un ieguldījumu Viļakas sociālās aprūpes centra sociālo pakalpojumu attīstībā, Viļakas novada domes priekšsēdētājs Sergejs Maksimovs pasniedza Aprupētājai Tatjanai Dadžānei Viļakas novada domes Pateicības rakstu.

Teksts, foto: Viļakas sociālās aprūpes centra vadītāja Ilze Šaicāne

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru