trešdiena, 2014. gada 16. aprīlis

Viļakas sociālās aprūpes centra senioru ciemošanās Viļakas pirmsskolas izglītības iestādes pasākumā „Ziedu balle”






„Mēs esam, kā ziedi,
Kas plaukst un vīst.
Mēs esam, kā ziedi -
Plaukstoši, kad laimes lutināti.”
/Santa Sirmā/

Viļakas pirmsskolas izglītības iestādē uzņemt seniorus no Viļakas sociālās aprūpes centra, kļuvis nu jau par labu tradīciju. Patīkami, ka pirmskolas izglītības iestādes kolektīvs domā ne tikai par pašiem mazākajiem, bet arī par novada pašiem vecākajiem.
Jau trešo gadu pēc kārtas, Viļakas sociālās aprūpes centra seniori un darbinieki otrdien, 15.aprīlī tika aicināti uz brīnišķīgu pasākumu „Ziedu balle”.
Ciemiņiem bija iespēja paviesoties ziedu, tauriņu, vabolīšu un kukainīšu valstībā. Pirmsskolas izglītības iestādes skolotājas un audzēkņi bija sagatavojuši divus uzvedumus par ziediem un kukainīšiem, kas vedināja pārdomāt arī cilvēciskās vērtības – draudzību, izpalīdzību, vienkāršību, sirdsskaidrību.
Ikviena klātesošā sirdi priecēja bērnu krāšņie tērpi, košās - smalki darinātās galvas rotas ar ziedu motīvu, jautrās dziesmas un raitās dejas. Ciemiņus pārsteidza punktainās bizmārītes, raibie tauriņi, ziedu karalienes rozes, sārtās magones, rozā peonijas, dzeltenās narcises, pieticīgā kaktusa, vienkāršās margrietiņas un citu dārza ziedu tērpi.
Vērojot emocionālos uzvedumus, ikkatra sirdī ienāca pavasaris - ar saulīti, pavasara ziediem, krāsām.
Sirsnīgi pateicamies Viļakas pirmsskolas izglītības iestādes vadītājai Lilitai Šneperei ar kolektīvu, audzēkņiem, kā arī viņu vecākiem, par silto un sirsnīgo uzņemšanu, pavasarīgo un emocijām bagāto pasākumu.
Pateicamies šoferītim Eināram Mieriņam par aizvizināšanu uz Viļakas pirmsskolas izglītības iestādi.
Viļakas sociālās aprūpes centra kolektīva vārdā novēlu visiem Priecīgas Lieldienas un daudz jaunu un radošu ideju arī turpmāk!

Teksts un foto: Viļakas sociālās aprūpes centra vadītāja Ilze Šaicāne








Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru