otrdiena, 2015. gada 28. aprīlis

Tikšanās ar evaņģēliski luteriskās diecēzes un draudžu pārstāvjiem Viļakas sociālās aprūpes centrā

Vairāk bildēs

27.aprīlī Viļakas sociālās aprūpes centrā (turpmāk VSAC) viesojās LELB Daugavpils diecēzes bīskaps Einārs Alpe, Balvu, Tilžas, Viļakas un Kārsavas evaņģēliski luterisko draudžu mācītājs-Mārtiņš Vaickovskis, Viļakas evaņģēliski luteriskās draudzes priekšniece - Inta Dortāne, Viļakas novada domes priekšsēdētājs –Sergejs Maksimovs.

Tiekoties ar VSAC darbiniekiem un iemītniekiem bīskaps E.Alpe dalījās domās par Dieva klātbūtni, uzklausīja iemītnieku stāstījumu par Dieva esamību ikdienā, atbildēja uz klausītāju jautājumiem.

Ikvienu no klātesošajiem uzrunāja bīskapa E.Alpes teiktais par to, kā sadzīvot ar notikumiem zaudējot tuviniekus un kā dzīvot turpmāk, lai aizpildītu tukšumu un pieņemtu notikušo.

Pateicamies LELB Daugavpils diecēzes bīskapam Eināram Alpem, Balvu, Tilžas, Viļakas un Kārsavas evaņģēliski luterisko draudžu mācītājam -Mārtiņam Vaickovskim, Viļakas evaņģēliski luteriskās draudzes priekšniecei - Intai Dortānei, Viļakas novada domes priekšsēdētājam Sergejam Maksimovam par tikšanos.


Viļakas Sociālās aprūpes centra vadītāja Ilze Šaicāne

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru