otrdiena, 2015. gada 24. novembris

Pateicība cilvēkam ar dāsnu sirdi - Jurim ŠAICĀNAM


Laikā, kad pasaulē pieaug saspīlējums starp tautām, nācijām un reliģijām, patiesais dzīves baudītājs un mūžīgais uzvarētājs ir tas, kas tiecas izprast sevi, savus garīgo dzīļu plašumus. Tur rodama mīlestība pret apkārtējiem, cieņa pret citādo un patiesā atskārsme, kas ir Mūžīgais Dievs../Šrī Činmojs/

Viļakas sociālās aprūpes centra kolektīva un iemītnieku vārdā sirsnīgi Pateicamies Viļakas pilsētas iedzīvotājam, cilvēkam ar dāsnu sirdi - Jurim ŠAICĀNAM, kurš jau daudzu gadu garumā, katru gadu, Viļakas sociālās aprūpes centra iemītniekus apdāvina ar medu, kurš ievākts bitenieka dravā.

Katrs medus trauciņš, kurš rūpīgi sagatavots ar mīlestību, ir nonācis centra iemītnieku rokās, lai rudens pelēkajās dienās un ziemas vakaros palutinātu sevi ar ko saldu un veselīgu.
Lai savāktu simt gramu medus, bitēm jāaplido apmēram miljons ziedu, veicot attālumu, kas līdzvērtīgs Zemes ekvatoram.
J.Šaicāns arī šogad ir mūs apciemojis, līdzi vedot 7 kilogramus medus. Viļakas sociālās aprūpes centra iemītniekiem ziedotais augstvērtīgais medus ir ievākts Vecumu pusē.

Lai cilvēkam ar dāsnu sirdi - Jurim ŠAICĀNAM ir možs gars, stipra veselība, mīlestība, un iedvesma- radīt to, ko Dvēsele aicina!


Teksts:Viļakas sociālās aprūpes centra vadītāja Ilze Šaicāne

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru